Wedstrijdinfo

 

 

Start-finishterrein

Kerkplein te Harreveld.

Kerkstraat 36
7135 JL Harreveld

 Een route-beschrijving naar Harreveld is te downloaden via deze site.

Hieronder volgen nog enige tips en wetenswaardigheden.

Parkeerterrein

Aansluitend aan dit sportcomplex is een groot parkeerterrein aanwezig! Vanaf elke toegangsroute naar Harreveld wordt je doormiddel van borden naar dit parkeerterrein verwezen.

Een dringend verzoek aan iedereen om de auto of bus te parkeren op deze parkeerplaats. Het is niet toegestaan om te parkeren in de straten van Harreveld i.v.m. onveilige situaties en blokkade van het doorgaand verkeer.

Voor de fietsen is de fietsenstalling van de basisschool beschikbaar. Deze grenst aan het start- finish terrein. Om schade en opstoppingen te voorkomen verzoeken wij jullie de fiets niet op het start- finish terrein te parkeren maar in de fietsenstalling.

 Fietsroutes 

  • Middels de plattegrond van het parcours is de fietsroute goed te volgen. Plattegronden worden uitgereikt tijdens het uitgeven van de shirts en zijn ook gratis verkrijgbaar bij de infostand op het start/finish terrein.
  • Er zijn geen fietsen te huur!

Melden voor de run

  • Alle deelnemers die zich vooraf ingeschreven hebben, ontvangen een bevestiging van deelname per e-mail. Zij kunnen zich zondag 18 juni in de kantine op het KSH-terrein melden bij de shirtuitgifte en een shirt en rode armband ophalen.

De shirtuitgifte is ingedeeld in “wedstrijdrun” en “recreatieve run”.

  • Je wordt verzocht de rode armband direct om te doen, want de rode armband wordt eenmalig afgegeven!

 Kleed- en doucheruimte

  • Er is voldoende omkleed- en doucheruimte aanwezig op het KSH-terrein. Jullie kunnen gebruik maken van 4 herenkleedkamers, 2 dameskleedkamers en 2 aparte doucheruimtes.
  • Tassen kunnen niet in de kleedruimte blijven staan. Wij verzoeken jullie om na het omkleden je tas in te leveren bij de tassengarderobe zoals aangegeven op de borden, zodat de kleedruimte overzichtelijk blijft en voorkomen wordt dat mensen hun spullen kwijtraken.

 Deelname run

Alle deelnemers dienen zich te houden aan hoofdstuk 4: Deelname run, van het reglement van de Survivalbond Nederland. Deze is hier te downloaden: Reglement SBN

Voorlopig startschema

Run Starttijd
LSC 9:15
Rec 14 en 21 10:40 / 10.45
JSC A, B, C 11:05 / 11:15 / 11:25
Rec 5 en 8 12:35 / 12:55

Let op: bovenstaande schema is onder voorbehoud. Vanaf 13 juni staan de definitieve startlijsten op de site. Controleer dan of er wijzigingen zijn en zorg dat je ruim voor je starttijd aanwezig bent.

Startlijsten hangen zondag 18 juni ook op diverse plaatsen op het start- en finish-terrein.

  • Ruim na het starten van de laatste groep, zal een bezemloper het parcours lopen. Indien deze nog lopers op het parcours tegenkomt zal hij ze de snelste weg naar het finishterrein wijzen. De bezemloper bepaald einde wedstrijd !

Prijsuitreiking

JSC A, B, C: ± 14:00 uur

TSC en de recr runs: ± 15:30 uur

Aansluitend volgt de prijsuitreiking van het Survivalseizoen 2016-2017 door de Survivalbond Nederland.

Wij willen er samen met jullie een mooie, sportieve en gezellige run van maken en heten je zondag 18 juni van harte welkom in Harreveld.

EHBO

Op het start- en finish-terrein en op het parcours bevinden zich een aantal EHBO-posten, die eerste hulp bij ongevallen zal verlenen.

Alvast veel plezier en succes !!!

 

Organisatie Survival Harreveld

 

 Bescherming tegen teken en eiken-prosessierups

  • Ter bescherming voor teken en eiken-prosessierupsen geven wij u het volgende advies: Bedek armen en benen tijdens de run door een lange broek en shirt met lange mouwen (onder het SSH shirt).
  • In geval van huidirritaties de huid spoelen met water en zeep (niet droogwrijven) of de huid strippen met zelfklevende tape en evt. afkoelen met een ice-pack, een menthol -of kamfercrème.
  • Controleer jezelf na afloop van de run op de aanwezigheid van teken en zorg dat deze zorgvuldig verwijderd worden. Onze EHBO-ers bij de start/finish zijn in het bezit van een tekentang.

Geef een reactie