Info training

INFO TRAINING

Training voor de jeugd

Elke zondagochtend is de survivaltraining voor de jeugd in de leeftijd van 9 t/m 17 jaar. Op de minimale leeftijd, worden geen uitzonderingen gemaakt. Er wordt getraind in 2 groepen. De eerste groep traint van 10:00 tot 11:00 uur, de tweede groep start om 10.30 uur en eindigt op 11.45 uur.

De contributie is € 50 per kind per jaar. Hiervoor vragen wij wel van de ouders indien mogelijk de hulp om te rijden bij diverse evenementen. Om je op te geven voor jeugdtraining, kijk bij lid worden of klik hier. Wordt je lid na 1 juli, betaal je slechts de helft van de contributie voor het lopende jaar.

De trainingen zijn bedoeld om goed voorbereid te kunnen deelnemen aan de landelijke wedstrijdklassen voor de jeugd de JSC. De kosten voor de wedstrijden zijn niet bij de contributie inbegrepen. Vervoer naar de wedstrijden wordt zelf geregeld,  (eventueel in overleg met andere sportmaatjes)

 

 

 

Nb.

De eerste keer dat een nieuwe lid komt meetrainen, zijn ouders/grootouders/verzorgers welkom om tijdens de training in het bos blijven. De volgende trainingen wordt u verzocht om bij het begin van de training het bos te verlaten. Eenmaal per jaar is er een kijktraining (voorjaar) en eenmaal een Ouder-kind-training (najaar), waarbij u van harte welkom bent!

Training voor volwassenen.

Voor volwassenen is er een trainingsgroep op zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur en op woensdagavond van 18.30 t/m 20.30 uur. De contributie is € 80,- per jaar. De trainingen zijn bedoeld om goed voorbereid te kunnen deelnemen aan de landelijke wedstrijdklassen BSC (± 7km) of RUC (± 12km).


Geef een reactie